Mobilni:
063 667 692
Telefoni:
011 30 76 456 | 011 21 91 940
slika

DPF SERVIS TEDRA

Pranje DPF filtera jedinstvenim procesom koji garantuje uklanjanje PM10 čestica, cerium i naslage ulja bez oštećenja filtera.
Kompletan proces u jednom ciklusu (pranje i sušenje).
Čistimo sve vrste dpf/fap filtera uključujući i EURO 6 i SCR katalizatore.
Bez sečenja, varenja, pečenja potapanja u kiseline i ultrazvučne kade.

Vraćamo filter u stanje efikasnosti do 98% novog filtera.
Pranje završavamo u istom danu.

PRVI SERVIS ZA MAŠINSKO PRANJE DPF/FAP FILTERA I KATALIZATORA.


SAČUVAJTE VAŠ DPF/FAP FILTER I FABRIČKI SOFTVER U VAŠEM AUTOMOBILU!

VOZILA SA UKLONJENIM DPF/FAP FILTEROM SU TEHNIČKI NEISPRAVNA I NEMAJU EURO NORMU!

slika


Kako se trenutno u Srbiji suočavamo sa lošim kvalitetom goriva koje sadrži znatno veće količine sumpora i ostalih nečistoća, problemi sa FAP ili DPF filterima su sve učestaliji. Gradska vožnja takođe smanjuje radni vek filtera jer vaš automobil ne dobija šansu da postigne potrebnu temperaturu i sagori sve nečistoće koje se nalaze u njemu. U trenutku kada auto pokrene regenerciju filtera vi usporite kretanje, zaustavi vas semafor ili dođete do planiranog cilja.

Neredovno održavanje vozila tj. sistema za sagorevanje goriva, turbine, dizni, egr ventila, grejača dodatno skraćuju njihov radni vek. Najčešća praksa "zaobilaženja" ovog problema je njihovo uklanjanje, što nije preporučljivo iz više razloga.
JEDNA I JEDINA, POSEBNA MAŠINA ZA SVE VRSTE DPF / FAP FILTERA!MAŠINA KOJA ČISTI SVE VRSTE FILTERA, DPF / FAP (TAKOĐE EURO6), AUTOBUSA I KAMIONA, KAO I KATALIZATORE VELIKIH KAMIONA (SCR)!

POTREBNO JE SAMO 30 MINUTA DA SE REGENERIŠE DPF ZA AUTOMOBIL I 120 MINUTA ZA KAMION. ČISTITE FILTER DOK ČEKATE! DPF CISCENJE!

OSIGURAVA OPORAVAK PRVOBITNE EFIKASNOSTI DPF-A I BOLJI JE KADA SE UPOREDI SA NAJČEŠĆIM METODAMA ČIŠĆENJA NA TRŽIŠTU!slika
slika
slika
slika


DPF Servis


PRVI SERVIS ZA MAŠINSKO PRANJE DPF/FAP FILTERA I KATALIZATORA.

Vraćamo filter u stanje efikasnosti do 98% novog filtera. Pranje završavamo u istom danu. Za servisere imamo posebne pogodnosti. Kompletan proces u jednom ciklusu, pranje i sušenje.